Crashpoint skadecenter – specialister i autoopretning

På Crashpoints Skadecentre i Aarhus, Vejle og Odense kan du få rettet buler ud eller repareret anden skade på din bil. Når den forlader vores værksted, vil den være så god som ny.

Specialister i udbedring af skade på biler

Vi har valgt at specialisere os i autoopretning og har et nært samarbejde med de danske forsikringsselskaber, der henviser mange kunder til os. Vi har hvert år godt 3.500 biler igennem vores værksteder.

Når din bil har været i hænderne på specialister efter et uheld, har det betydning for din sikkerhed, når du skal på vejen igen. Følg linket og læs hvorfor.

Nem og hurtig reparation af skade

På grund af vores status som fordelsværksted hos forsikringsselskaberne er vi autoriseret til at taksere de fleste skader uden besøg af en ekstern taksator. Det betyder, at reparationen af din bil kan komme i gang meget hurtigere.

Desuden tilbyder vi dig altid en gratis lånebil, så forstyrrelsen af din hverdag bliver minimal.

Stor tilfredshed hos vores kunder

Forsikringsselskaberne udfører kundetilfredshedsundersøgelser på alle reparationer foretaget hos deres samarbejdspartnere og vi er stolte af, at vores vurdering altid ligger i top.

Den høje score er et resultat af vores fokus på kundeservice og målrettede indsats for at aflevere reparationer af høj kvalitet. Vores certificering hos Eurogarant betyder, at kvalitetskontrol er blevet en fast del af vores hverdag og at du kan være sikker på, at din bil fortsat lever op til producentens forskrifter.

Har din bil fået en skade? Ring til os på 5099 4970

så skal vi hurtigt få dig kørende igen.

 

Vores samarbejdspartnere