Pladesmed/karrosseritekniker i Aarhus

Pladesmed/karrosseritekniker med fokus på El-biler

Vi har travlt i vores tre skadecentre! Derfor søger vi en dygtig og erfaren pladesmed /karrosseritekniker, med interesse for Tesla og el-biler, til vores skadecenter i Aarhus N.

Om jobbet

Vi fokuserer på det fremtidige bilmarked, derfor præger det stigende antal el-biler vores forretning. Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor kvalitet, sikkerhed og den gode kundeoplevelse er i højsæde. Vi er et team af dygtige kolleger, som løfter sammen og får jobbet gjort med høj faglighed og kvalitet. Du skal certificeres i jobbet, så der vil være krav om efteruddannelse i henhold til Tesla standarder. Uddannelse kan kræve rejseaktivitet. Derudover tilbyder vi, gode arbejdsforhold, en fri omgangstone og overenskomst.

Med base hos Crashpoint i Aarhus N, bliver din primære opgave at udføre karosseriarbejde af høj kvalitet, primært på Tesla biler.

Hvem er du?

Som vores nye kollega er du uddannet karrosseriteknikker. Du leverer kvalitet og tager ansvar for dit arbejde. Vi oplever dig som en frisk holdspiller, som styrker teamet i værkstedet både fagligt og socialt. Du er imødekommende, stabil og fleksibel. Og så er det vigtigt for os, at du har overblik og forstår vigtigheden af planlægning af dit arbejde, og du kan arbejde selvstændigt. Gode engelskkundskaber er en forudsætning i jobbet. Er det dig?

Ansættelsesform: Fuldtidsstilling
Løn: Efter aftale, efter kvalifikationer
Sted: Århus N

 

Hvad gør du nu?

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt via QuickApply nedenfor.

Samtaler afholdes løbende til vi finder den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen kan du naturligvis kontakte os på 50 99 49 70.

Om Crashpoint

Crashpoint er Danmarks største skadecenter med egne autolakerer! 6 år i træk har vi vundet titlen som Årets Karrosseriværksted. Vi er certificeret Tesla Approved Body Shop og har værksteder i Aarhus, Vejle og Odense.

Vi er stolte af at være det første værksted i Danmark, som er blevet Eurogarant certificeret. Et Eurogarant-værksted er godkendt/ligestillet med mærkeværksteder, som minimum leverer den kvalitet, der kræves af bilfabrikanterne overfor autoriserede værksteder på karrosseriområdet.

Crashpoint er en bundsolid virksomhed ejet af Cary Group AB, som har fondene Nordic Capital og CVC i ryggen.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside crashpoint.dk eller på vores Facebookside Crashpoint Skadecenter.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex. Klik her for at komme til opslaget.

 

Vores samarbejdspartnere