Profil

Ja, vi er det største skadecenter i Danmark, der er specialiseret i udbedring af skader og autoopretning.

Siden den beskedne start med tre mand i 2009 er vi i dag oppe på at udføre reparationer på godt 3.000 biler om året. Mange af dem bliver henvist til os af forsikringsselskaberne i kraft af vores status som fast samarbejdspartner, men en del kunder kommer også direkte, fordi de har hørt om vores arbejde fra andre.

Hvis du har været en tur rundt på hjemmesiden, så ved du allerede en del om os, men for dig, der er landet her, giver vi lige et hurtigt resumé af, hvad Crashpoint står for:

  • Særdeles høj kvalitet på de udførte reparationer – Vi ligger konstant i top, når forsikringsselskaberne måler kundetilfredshed.
  • Eurogarant-certificeret skadecenter, der giver dig sikkerhed for, at kvaliteten på reparationen er i top og at din bil lever op til producentens sikkerhedsforskrifter.
  • Udstrakt kundeservice - Udbedring af skader med mindst mulig gene for dig og din hverdag. Hos os får du gratis Renault Clio St. car lånebil stillet til rådighed eller kan benytte vores Hente/Bringe service (Kontakt os for at høre nærmere om de specifikke regler vedr. Hente/Bringe service) – Og din bil er rengjort og støvsuget, inden du får den tilbage.
  • Gennemgang af skaden sammen med dig – og vi sender dig et overslag over omfanget af reparationen, hvis der ikke er tale om en forsikringsskade.  

En af Danmarks hurtigste Gazeller

Vi, Claus Nielsen og Frank Madsen, startede Crashpoint i 2009 og havde allerede fra starten en ambition om at blive en Gazellevirksomhed. Det mål er nået på rekordtid. Sagt på godt jysk: Det er ikke så ringe endda.

Hvis du vil vide noget om, hvad det kræver at blive en Gazellevirksomhed, så følg dette link til Børsen

Vi er gået fra tre mand til 30 ansatte på ti år og råder i dag over skadecentre både i Skejby, Vejle og Odense – Og vi udvikler os stadig!

Vores samarbejdspartnere