Vores Skadechef i Vejle mangler en Værkførerassistent

Har lyst til at styre den daglige drift i et topmoderne skadecenter. Vil du arbejde med optimering og sammen med vores værkfører planlægge og fordele opgaver, så teamet kan levere bedst muligt og med optimal udnyttelse af virksomhedens ressourcer? Så kunne dette være jobbet til dig!

Om jobbet

Med base i Vejle skal du, som vores nye værkførerassistent, bistå vores kompetente værkfører og være med til at sikre optimal drift i værkstedet, så kollegerne kan levere under optimale forhold. Det betyder, at du er med til at styre, hvilke opgaver der prioriteres i den optimale rækkefølge, så kunderne hurtigst muligt kan få deres bil retur efter reparation. Som værkførerassistent ved du, hvilke opgaver der er på vej ind, status på igangværende opgaver, og du ved, hvornår opgaverne kan færdigmeldes. Du er assistenten, som sikrer, at driften har de bedste betingelser for at kunne fokusere på netop ’drift’, og at din værkfører har alt nødvendig information fra værkstedet. Du vil lære at betjene vores it-systemer, men det er en klar fordel, hvis du allerede er bekendt med autobranchen.

Du vil, i samarbejde med værkfører, bidrage til at fordele og strukturere opgaverne på værkstedet for vores dygtige medarbejdere. Du trives i en travl hverdag, hvor du med godt overblik spiller teamet stærkt. Du skal kunne håndtere mange bold på en gang og bevare det store overblik.

Vi arbejder ind i fremtidens bilmarked. Derfor har vi fokus på el-biler og er autoriseret ’Tesla Approved Body Shop’. Det stiller krav til kvalitet og betyder, at du skal forberede dig på efteruddannelse på området.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af følgende:

 • Taksere autoskader
 • Fakturering af udført arbejde
 • Bestilling af reservedeledele og opfølgning i lageret

Hvem er du?

Du har erfaring fra autobranchen, og vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling. Du kan også have en baggrund som pladesmed eller lignende og ønsker nye og flere udfordringer. Du er vant til at begå dig i værkstedet såvel som i administrationen. Du forstår at optimere driften og har overblikket over, hvem der laver hvad, hvordan og hvornår. Med din gode omgangstone og indsigt i driften forstår du at spille teamet i værkstedet stærkt, så det er både sjovt og effektivt at gå på arbejde. Du befinder dig godt i et arbejdsmiljø, hvor der er fart over feltet og yder den gode indsats, det kræves for, at driften leverer ind i en god kundeoplevelse.

Dine kvalifikationer:

 • Overblik
 • Skadeforståelse og -erfaring
 • Arbejder godt med og i teams
 • Kvalitetsbevidst

Hvad kan vi tilbyde?

Du får gode arbejdsforhold i en flad organisation, hvor der aldrig er langt til din leder. Vi har en fri omgangstone og et godt sammenhold. Der vil være rig mulighed for, at du kan sætte dit eget præg på hverdagen, når vi sammen jagter vores 8. Danish Auto Awards udnævnelse som Årets Karosseriværksted.

Vi tilbyder:

 • Danmarks førende skadescenter
 • En alsidig og spændene hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver
 • Løbende efteruddannelse og opkvalificering til den rette kandidat
 • Attraktiv lønpakke efter overenskomst med bl.a. pensionsordning og sundhedssikring

Ansættelsesform: Fuldtidsstilling

Løn: Efter aftale, efter kvalifikationer

Sted: Vejle

Hvad gør du nu?

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest 28. februar via QuickApply-ansøgningsknappen "Ansøg" nedenfor. Samtaler afholdes løbende til, vi finder den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du naturligvis kontakte
Direktør Frank Madsen på 50 99 49 71.

Vores samarbejdspartnere