Sådan foregår det hos Crashpoint

Det er faktisk meget enkelt…

Har du fået en bule i bilen eller anden form for skade på bilen, skal du gøre følgende:

  1. Kontakt dit forsikringsselskab og anmeld skaden
  2. Meddel gerne forsikringsselskabet om, at du ønsker reparationen udført hos Crashpoint – Vi har samarbejdsaftaler med de danske forsikringsselskaber, der også henviser forsikringstagerne til os.
  3. Gå ind på vores bookingportal ved at klikke på book tid og opret din sag, meget gerne med billeder af skaden.
    Herefter bliver du kontaktet af vores indskrivning.
  4. Når du møder op på vores skadecenter, gennemgår vi skaden med dig, inden vi overdrager en gratis Renault Clio St. car lånebil til dig. Vi kan også tilbyde at hente din bil og bringe den tilbage, når skaden er udbedret (kontakt os og hør mere herom).
  5. Inden vi går i gang med udbedring af skaden, danner vi os et overblik over omfanget. Du bliver naturligvis også informeret hvis skaden ikke er dækket af din forsikring.
  6. Mht. skader, der er dækket af din forsikring, er vi autoriserede til at fototaksere skader op til en vis beløbsgrænse. Det betyder, at vi - uden ventetid på at taksator besøger værkstedet – hurtigere kan gå i gang med reparation af din bil.
  7. Inden vi returnerer bilen til dig, sørger vi for, at den er rengjort indvendigt og støvsuget.

I dag kan du anmelde en skade online hos de fleste forsikringsselskaber – For at gøre det nemt for dig, har vi lavet en liste med links til de danske forsikringsselskaber, som vi arbejder sammen med.

Vores samarbejdspartnere