Vi er Danmarks førende skadecenter!

Med 7 vinderplaceringer som Årets Karrosseriværksted ved AutoAwards i træk, kan vi med stolthed sige, at vi er Danmarks førende skadecenter. Men vi er nødt til at blive ved med at udvikle os for at fastholde den position.

Crashpoint Collage

 

Mød vores grundlæggere!

 

Fremtidens bilmarked 

Det er dér, vi arbejder. Flere steder i Danmark. Det betyder, at vi har et naturligt fokus på elbiler og er autoriseret "Tesla Approved Body Shop".Det forudsætter, at alle os, der arbejder her, er kvalitetsbevidste og ønsker at blive ved med at udvikle os. Og selvfølgelig at vi har den rigtige uddannelse til at udføre pladearbejde på avancerede elbiler.

 Crashpoint Collage2

 

Stærkt sammenhold

Vi, der arbejder her, bakker hinanden op og hjælpes ad med at løse de opgaver, vi får. For det er os allesammen, der skaber den flade organisation og det kammeratlige miljø, vi har. Det er sammen, vi skaber den gode kundeoplevelse og fastholder en høj kvalitet og sikkerhed. 

 

Crashpoint Collage3

  

En del af Cary Group

Som del af Cary Group, der opererer rundt omkring i Europa, har vi styrken til at satse på fremtiden. Sammen tilbyder vi kunderne et omfattende udvalg af serviceydelser til deres køretøjer. Med samme langsigtede fokus på udvikling, sikkerhed, sammenhold og kundeoplevelse.

Ledige stillinger lige nu

Pladesmed/karrosseritekniker i Aarhus

Pladesmed/karrosseritekniker i Vejle

Pladesmed/karrosseritekniker i Odense

Lærling Karrosseritekniker

Voksenlærling Karrosseritekniker

Autolakerer i Aarhus 

 

 

Vores samarbejdspartnere